Člověk se od ostatních tvorů liší i tím, že má rád v určitých věcech pořádek a dokonalý přehled. Ráno vyjde před dům a zjistí, že je celkem zima. Ale to mu v žádném případě nestačí. Aby se ujistil, že tomu tak skutečně je, pro jistotu se podívá ještě na teploměr. A poté, co se ujistí, že je skutečně chladno, spokojeně se vrátí do svého vyhřátého domova.

bazénový teploměr

  • Proto snad není jediná domácnost, která by nedisponovala alespoň jedním teploměrem. Venkovním i pokojovým.

Poněkud složitější je zjišťování teploty v bazénu.Tady už nestačí jen vyjít ven, ale je zapotřebí vyzkoušet teplotu vody doslova na vlastní kůži. A abychom nemuseli pokaždé zakleknout vedle našeho zahradního koupaliště, je lepší variantou pořídit si vhodného pomocníka – Bazénový teploměr.

  • Člověk jednoduše vyjde ven, nahlédne a hned je mu jasné, jestli má smysl vyndávat plavky ze skříně.

Někdy ani nemusíte vycházet z domu. Jestliže je bazén blízko okna a pořídíte si variantu plovoucí, pak na něj uvidíte i z pohodlí pokoje.

Možností je celá řada – i pro náročné

Další variantou je teploměr, který se dá jednoduše připevnit na jedno místo. Takto se řeší upevnění většinou u teploměru neplovoucího. Ten se vyrábí v mnoha barevných variantách.

  • Je zajímavá barva málo?
  • Vy máte rádi originalitu se vším všudy?

Pak právě pro vás je určen některý ze zajímavých tvarů. K dispozici je například želvička, zlatá rybka anebo velryba.

teploměr

  • Roztomilá a stále populární je klasická žlutá kachnička.

Všechny teploměry jsou vyrobené z kvalitního plastu, tudíž jim neublíží ani horké letní slunce a ani chladnější období. A pochopitelně, že nebudou mít žádnou alergickou reakci ani na chlorovanou (nebo jinak upravenou) vodu v bazénu.

  • Luxusně a netradičně vypadá kruhový teploměr se sondou.
  • Právě díky sondě, která je poměrně dlouhá, se dá měřit teplota i v hloubce třiceti centimetrů.