Moderní styl bydlení
Kdo dnes staví nebo opravuje dům přemýšlí nad vším, co na něm musí udělat. A každý chceme bydlet v hezkém domě, který bude lahodit oku zevnitř i zvenku. Proto vybíráme nový kabátek našemu obydlí. Jak vybrat co nejlepší vzhled? Co právě frčí? Žhavým trendem posledních měsíců je kamenný obklad na fasádu https://www.stoneexpert.cz/kamenny-obklad-venkovni/. Vyrábí se v mnoha různých tvarech, tloušťkách a barevných provedeních. Dá se použít jak na novostavbu, tak na starší dům. Jeho výhodou je, že vypadá skvěle. Díky mnoha barevným variantám se dají skvěle zkombinovat s různými fasádními barvami a výsledek opravdu nepřehlédnete.

bungalow s obkladem

Používají se na celou šířku domu pod okny na podezdívku, ale dají se použít i například na sloupy, okolo oken, vrat a dveří. Na menší plochy se skvěle hodí drobnější typ kamene, tzv. lámaný, se kterým se lépe pracuje a nerozbije celý vzhled stavby tak, jako velký formát. Inspiraci najdete všude okolo, protože jde o vysoce moderní prvek na novostavbách. Jejich aplikace je jednoduchá, profesionální zedník zvládne obložit tento druh obkladu za pár hodin, samozřejmě to závisí na celkové ploše. Porovnejte si, jak vypadá marmolit, který se běžně na podezdívku dává, a dekorační kameny, které u nás můžete zakoupit. Rozdíl je vidět na první pohled. Marmolit nijak nevyčnívá z řady domů, ale obklady vás zaujmou.

kamenná zeď

Prohlédněte si kompletní nabídku a zkuste si něco z ní představit na svém domě. Jste už jen krůček od toho, abyste něco takového měli i vy. Stačí vyměřit potřebnou plochu, pár kliknutí v našem katalogu, a můžete začít obkládat. Vybírat můžete z několika barevných tónů podle celkového vzhledu vaší fasády. Máme světlé i tmavší barvy. Mrazuvzdornost je samozřejmostí, nemusíte se tedy bát, že byste museli řešit trhliny nebo jiná poškození způsobené mrazem. Nyní máme některé druhy i se slevou, můžete si spočítat, kolik ušetříte, když nakoupíte právě teď.