Ucpaný odpad může potrápit každého z nás, a proto bychom měli vědět, jak na něj. Jestliže nebude nic pomáhat, tak zavolejte firmu, která pomůže.

Vyčištění ucpaného odpadu

Zkuste osvědčené rady

Třeba v dřezu umýváme nádobí, takže ve vypouštěné vodě je dost mastnoty a nepořádku. Ten se může usazovat hned na začátku, nebo někde dále v potrubní systému. Když už je ho na nějakém místě větší množství, tak voda začne špatně odtékat nebo vůbec. To je problém, protože dřez nemůžeme normálně používat a takový odpad se často vyznačuje zápachem. Další častá riziková místa jsou vaně nebo sprchový kout a záchod. Vyplatí se mít doma zvon na odpad, protože při jeho stlačování vzniká podtlak, který by měl stačit k uvolnění nečistot.

umývání rukou

Dále existuje cesta chemická, kdy si koupíme speciální přípravek na odpady a zalijeme teplou vodou. Zde je důležité, aby nebyl příliš agresivní a nepoškodil i potrubí, což by mohl být ve finále velký problém. Dále existuje protahovací pero, k jehož obsluze je potřeba dvou lidí. Jeden ho strká do odpadu a druhý s ním točí. Tímto pohybem je zajištěno kompletní protáhnutí.

Služba firmy

Pokud nás tento problém stále trápí a nechceme už jej řešit, tak se obraťte na službu čištění odpadů. Nachází se v Praze, ovšem běžně plní zakázky i v Středočeském kraji, a proto pokud v této oblasti bydlíte, tak už víte, na koho se můžete obrátit, aby Vám skutečně pomohl a Vy mohli používat odpad znovu naplno bez obavy, že se ucpe a nebude vůbec fungovat. Tato firma má tradici již 25 let, přičemž za tu dobu pomohla už spousty lidem, co se týče instalatérských prací.

poklop kanalyzace

Pro zkušené zaměstnance je tato činnost skutečně velmi snadná, takže se nemusíte obávat, že by Vám nepomohli. Společnost má k zákazníkům velmi dobrý přístup, takže vždy se s Vámi domluví a vše zařídí. Konkrétně čištění odpadů je pro ně velmi snadná záležitost, takže návštěva nebude trvat nijak dlouho. Kromě toho poskytují v tomto oborou i mnoho jiných služeb, přičemž při havárii se hodí mít zavolat koho na pomoc, protože na dlouhé čekání není čas.