Muži jsou složitý mechanismus, kterému ne každá žena porozumí. Je tedy výběr vhodného dárku pro ně velmi těžký. Chcete jej však překvapit a darovat mu něco, co se mu zalíbí a bude to mít opravdu ráda? Pokud ano, poradíme vám hned několik originálních dárků pro muže, se kterými prostě zabodujete!

moderní hodinky

První možností, jsou dřevěné hodinky s gravírováním. Hodiny jsou všeobecně velmi vhodným dárkem, nicméně v poslední době ty klasické nejsou v módě. Velmi módním doplňkem jsou hodinky dřevěné. Jsou pevné, vkusné a přesné. Snadno tak zjistíte kolik je hodin. Na zadní stranu ciferníku pak můžete přiložit nějaký krásný vzkaz, který vašemu partnerovi vždy připomene, s kým strávený čas, je ten nejcennější. Hodinky se vyrábí v mnoha barvách a odstínech. Jistě si tak vyberete. Obzvláště stylová je pak kombinace dřevěných hodinek, dřevěného motýlka a hnědého pásku s polobotkami. V takto vyladěném oblečení, bude každý muž stylový a nadčasový.

dřevěné hodinky

No a vzhledem k tomu, že dřevěné hodiny se vyrábí i pro ženy, můžete si jedny také koupit. Budete tak mít jedno společnou věc a kdykoliv někam půjdete, budete spolu ladit a vypadat jako naprosto dokonalý pár. Nezní to romanticky?

Dalším velmi oblíbeným dárkem je pípa na pivo. Co si budeme povídat, muži pivo milují a mít vlastní výčep doma na zahradě si přeje naprostá většina z nich. Není totiž nic lepšího, než když si po práci s manželem sednete na zahradu pod pergolu, natočíte si pivo a jen tak relaxujete.

Kromě předešlých dvou věcí, se nabízí i vybavení pro jeho koníčky. Je váš manžel rybář? Jistě ocení nějaký nový prut, návnadu, nebo podběrák. Nerozumíte rybám? Nezoufejte! Výbornou variantou je i dárkový poukaz. Obdobně je tomu s kterýmkoliv koníčkem. Zkrátka, jste jeho žena, víte, co dělá nejraději, určitě by pro vás tak neměl být problém vymyslet něco originálního.